Covid-19

Stop de verspreiding van virussen.

Deze folie neutraliseert het coronavirus!

Stop de verspreiding van virussen.

Deze folie neutraliseert het coronavirus!

Bewezen Effectief!

Coversafe: Stop de verspreiding van virussen

We weten nu allemaal hoe een virus de wereld op zijn kop kan zetten. Om te voorkomen dat we zoiets nog eens mee moeten maken, doet iedereen zijn uiterste best: poetsen, ontsmetten en nog eens schoonmaken! Maar hoe controleer je of al die deurgrepen, balies en aanraakschermen echt ongevaarlijk zijn? En hoelang houden we dat nog vol? Gelukkig hebben we nu Coversafe!

Coversafe

Vernietigt virussen en bacteriën

De anti-microbiële werking van Coversafe beschermt effectief tegen virussen, bacteriën en schimmels, waaronder het covid-19 coronavirus!

Coversafe heeft

Wel een natuurlijke werking

Coversafe zorgt op natuurlijke wijze voor microbiële ontsmetting van oppervlakken. De werking van Coversafe is huidvriendelijk en ook voedselveilig (in tegenstelling tot alternatieve folies op basis van zilverionen).

blank

Breng coversafe aan

Op elke vlakken en lichtgebogen ondergrond

Bescherm je omgeving door deze dunne, transparante zelfklevende folie aan te brengen op balies en kassa’s in winkels. Op deurgrepen en tafels in kinderopvang en scholen. Denk ook aan schakelaars en trapleuningen in kantoren en verzorgingshuizen of schermen en toetsen van geld- en betaalautomaten

blank

Coversafe is

Bewezen effectief

Coversafe voorkomt verdere verspreiding van virussen, bacteriën en schimmels. De folie beschermt tegen onder andere griep, buikgriep en salmonella. De anti-microbiële werking van Coversafe is getest en aangetoond door onafhankelijke en geaccrediteerde laboratoria.

blank

Coversafe werkt

24 uur per dag bescherming, vier jaar lang!

De katalyserende werking van de minerale microsferen in Coversafe raakt, anders dan die van zilverionen, nooit uitgeput. Coversafe beschermt 24 uur per dag en de anti-microbiële werking blijft maar liefst 4 jaar lang stabiel en effectief.

Voorbeelden

Wat kan coversafe beschermen?

blank

Verpleeg-en verzorgingshuizen

blank

Horeca, zoals barren en tafels

blank

Deurgrepen

blank

Scholen en kinderdagverblijven

blank

Tafels, balies en kassa's

blank

Geld- en betaalautomaten

Ik wil meer informatie

FAQ

De meest gestelde vragen over Coversafe

Meerdere virologen en testen hebben wetenschappelijk aangetoond dat de de techniek die Pylote gebruikt zeer effectief is tegen het Covid-19 virus.

De film zelf is PVC-vrij (polyolefine) en de geïncorporeerde Pylote technologie is groen geproduceerd zonder afval.

Nee, de technologie is geïntegreerd in de polyolefine film. Het materiaal is hierdoor ook krasbestendig.

Coversafe kan beprint worden met UV inkt maar de beprinte delen zijn dan niet meer actief. UV licht tast de film niet aan.

De film is ontwikkeld voor binnen toepassingen maar kan ook outdoor gebruikt worden. De beperking zit hem niet in de Pylote technologie maar wel in de karakteristieken van een polyolefine film. Niet geschikt voor horizontale buitentoepassingen.

4 jaar. Dit is de minimale levensduur die alvast via testen rond antimicrobiële actie is aangetoond.

Nee, Coversafe is enkel bruikbaar voor vlakke en licht gebogen ondergronden. Indien er vervormingen zijn, moet de film ingesneden worden.

Voor kleine oppervlakken kan droog geplakt worden. Zodra er meer dan 50 cm geplakt moet worden, wordt er aangeraden om nat te plakken.

Nee, maar het is wel mogelijk. De meest vooraanstaande reinigingsproducten zijn getest in combinatie met Coversafe en zij hebben geen negatieve invloed op de werking.

Ja, Coversafe heeft een speciale removable lijm die verwijderbaarheid zonder lijmresten toelaat op de standaard oppervlakken.

Ja, Coversafe is hierop getest!

Ja, Coversafe is hierop getest!

Nee, Coversafe is gemaakt op basis van een unieke technologie ontwikkeld door de Franse firma Pylote. Pylote werkt met microsferen in de vorm van keramische bolletjes die als katalysator optreden bij contact met luchtvochtigheid.

Nee, er is geen brandnormering op dit product, er is gekozen voor een product te maken dat ook veilig is en gebruikt kan worden in de voedselketen en hierdoor is er geen brandnormering mogelijk.

Bescherm uw oppervlakten met COVERSAFE

Bescherm uw oppervlakten met COVERSAFE®

®

Meer informatie? Vraag de brochure aan

blank
0 +

Opdrachtgevers

0 +

Stickers

0 +

koppen koffie

0

Jaar ervaring

0 +

Opdrachtgevers

0 +

Stickers

0 +

koppen koffie

0

Jaar ervaring

Offerte aanvragen

Vul A.U.B. de onderstaande velden in

Offerte aanvragen

Vul A.U.B. de onderstaande velden in