PRODUCTEN VAN RECLAME ABC UIT DEN HAAG

Autoreclame

De investering die u doet in autoreclame is relatief laag, maar u bereikt hiermee meer potentiële klanten dan met een advertentie in de plaatselijke krant. Daarbij zijn de kosten van een advertentie veelal hoger dan die van een autoreclame! 

Car-wrappen

Als we het over car-wrappen hebben, is dit eigenlijk een manier van “auto inpakken”. Het car-wrappen is de auto voorzien van een vinyl kleurlaag. Op deze manier kun je de volledige auto in een handomdraai voorzien van een nieuwe kleur. Mat zwart car-wrappen is helemaal in de mode tegenwoordig, maar je kan kiezen uit 37 verschillende kleuren. 

Reclameborden

Reclameborden plaatst u met het doel om op te vallen en om een boodschap helder te communiceren. Het is daarom belangrijk dat zowel het ontwerp als de uitvoering van uw reclamebord uw boodschap ondersteunen.
Daarnaast is het belangrijk de juiste materiaalkeuze te maken. Reclameborden langs voetbalvelden zullen andere eigenschappen moeten hebben dan een reclamebord aan uw gevel. Is het een reclamebord voor lange termijn of voor een korte reclameactie. 

Freesletters & freeslogo's

Een veel toegepaste manier van gevel reclame zijn freesletters. Freesletters zijn aan nagenoeg elke ondergrond te bevestigen. Naast gefreesde letters maken wij ook gefreesde logo’s. 

 

Framedoeken

Framedoeken worden steeds vaker ingezet ter vervanging of aanvulling van de traditionele buitenreclame zoals trespa borden of lichtbakken. De frames waar de framedoeken in hangen worden vervaardigd van hoogwaardig aluminium. De hoeken en muursteunen worden vervaardigd van gegalvaniseerd aluminium.

Windowfilm & raamstickers

Er zijn diverse mogelijkheden om uw ramen te verfraaien met raamfolie. Deze folie kan zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde geplaatst worden. Van een logo tot aan belettering en van etsfolie tot aan blinderen of zelfs inbraakvertragend.  

 

Groot formaat printen

Reclame-uitingen in welke vorm dan ook en hoe groter hoe beter, dat is de trend. Of het nu vrijstaande uitingen betreft op industriegebieden of langs snelwegen of steigerdoek reclame bij renovatie- of nieuwbouwprojecten, Reclame ABC heeft ervaring op alle vlakken.  

 

Textielbedrukking

Op textiel gebied kan Reclame ABC een breed assortiment bieden aan vrijetijdskleding of bedrijfskleding. Deze kleding kan worden voorzien van uw bedrijfslogo, dit kan d.m.v. flexdruk, zeefdruk of borduren.  

 

Stickers

Op zoek naar stickers om uw acties te ondersteunen? Onze stickers worden altijd in full colour geprint en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.
Wij produceren alle stickers zelf, daardoor zijn de lijnen bij ons het kortst, onze kennis groot en kunnen wij de kosten laag houden. Wij ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Het team van Reclame ABC biedt de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. 

Borduren

Voor het maken van de mooiste borduurwerken maken wij gebruik van moderne computergestuurde industriële borduurmachines die het mogelijk maken logo’s, emblemen en teksten op verschillende materialen te borduren, voor bedrijven als particulieren. De mogelijkheden van borduren zijn eigenlijk teveel om allemaal te benoemen!

Huisstijl ontwikkeling

De designers van Reclame ABC zorgen ervoor dat alle afzonderlijke reclameonderdelen op elkaar aansluiten, zodat uw bedrijf duidelijk voor de klant herkenbaar is. De basis van een huisstijl bestaat uit: een logo, briefpapier, enveloppen en natuurlijk visitekaartjes. Maar hier houdt het ontwerpen van een huisstijl nog niet op. Denk bijvoorbeeld aan gevelreclame, autobelettering, lichtbakken, relatiegeschenken, banners enzovoort.